Vacances Fiscals

jul. 31, 2024Notes informatives

Què són les vacances fiscals?

Tots aquells empresaris i professionals inclosos en el sistema de Notificacions Electròniques Obligatoris (NEO) disposa de 30 dies de cortesia, per cada any natural, en els quals l’Agència Tributària (AEAT) no podrà posar notificacions en la Direcció Electrònica Habilitada única (DEHú). Aquests dies que escullen els contribuents, no ha de ser necessàriament consecutius.

És important saber que, per poder realitzar aquest tràmit, s’ ha de disposar d’ un certificat electrònic vàlid i, en cas de ser un tercer el que realitza el tràmit, aquest haurà d’ estar com a apoderat i el receptor d’ aquest apoderament, l’ ha d’ acceptar.

Cal tenir en compte a l’ hora de marcar els dies de cortesia desitjats, que s’ han de demanar amb una antelació mínima de 7 dies naturals, i s’ han d’ assenyalar els dissabtes i diumenges inclosos. Cal puntualitzar quequalsevol notificació posada a disposició del contribuent amb anterioritat a l‘ inici dels dies de cortesia s‘ entendran notificades transcorregut el termini de deu dies sense accedirhi.

Noticias relacionadas

ACCID Nº 16/2024

ACCID Nº 16/2024

Newsletter de les novetats comptables en col·laboració amb ACCID. Nº 16/2024.